Yes, ik heb interesse in de Funnel Flow Academy

Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan en ontdek of dit iets voor jou is. 

Kies hieronder een datum en tijdstip wanneer je gebeld wilt worden:

Dit gesprek is voor jou als:

  • je op een eenvoudige manier, keer op keer, meer klanten wilt krijgen
  • je jouw marketing écht goed wilt neerzetten (en niet meer wilt aanrommelen)
  • je klanten wilt aantrekken die al overtuigd zijn van jouw waarde (en ervoor willen betalen)
  • goed wilt verdienen met je bedrijf, zodat je meer rust ervaart
  • je vanuit vertrouwen en zekerheid wilt ondernemen

Ik heb een paar principes toegepast uit de training en met een lijst van slechts 30 contacten heb ik de eerste klant binnengehaald voor een coachingstraject. Ik was verrast dat er een klant uit kwam rollen. Niet slecht!” – Else Leendertse 

“In 1 dag kreeg ik 44 aanmeldingen voor mijn weggever en het leverde direct 3 sales op. Yesss! – Angelique

Ik moet wel zeggen dat ik blij wordt van deze online leeromgeving. Ik heb al meerdere antwoorden gekregen op vragen waar ik mee stoeide. Bedankt daarvoor. Ik vind het heel volledig. Boven verwachting.” – Mariëlle 

Leer E-mailmarketing draait op SYS PlatformSYS Platform