Het Team

Rachelle - Eigenaar

  • Online marketeer (Techniek & Strategie)
  • Specialisatie: Sales funnels & ActiveCampaign

Yvonne - Klant Support

  • ActiveCampaign ondersteuning voor klanten
  • Specialisatie: E-mailmarketing & ActiveCampaign
Yvonne Ruckert

Wendy - Technisch Support

  • Goed in de techniek en ondersteuning voor klanten
  • Specialisatie: Online academies bouwen & ActiveCampaign
Wendy van den Bersselaar

Hi, ik ben Rachelle

Hoe het allemaal begon...

Toen ik 14 jaar oud was, bouwde ik mijn eerste webshop: TopTrend. Samen met mijn moeder ging ik langs groothandels om mode-accessoires in te kopen zoals tassen, laarzen en sieraden. 

Ik zat toen nog op de middelbare school. De webshop bouwde ik met Mijnwebwinkel.nl en ik maakte advertenties op Marktplaats. 

Mijn moeder pakte de bestellingen in en hield de administratie bij in Excel. Het ging goed, we hadden tevreden klanten. En wat was het leuk om te doen! 

Op die manier kwam ik terecht in de online marketing wereld. Ik leerde zelf hoe ik websites kon bouwen en in 2013 startte ik mijn eerste echte bedrijf: Blok Webdesign. 

Dit deed ik naast mijn studie Informatica & Economie aan de Universiteit Leiden. 

Ik bouwde websites in WordPress voor kleine zelfstandigen. Klanten kwamen per toeval op mijn pad. Ik schreef wel eens een blog artikel en op die manier kwamen klanten via Google bij mij terecht. Maar een echte strategie om aan klanten te komen had ik niet. 

Ik was continu aan het werk en ervaarde weinig vrijheid als ondernemer.

Het was tijd voor verandering…

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met makkelijk (meer) klanten krijgen via het internet.

Rachelle Blok

Van hoop marketing naar een continue stroom van klanten.

Tijdens mijn studie Informatica en het runnen van mijn webdesign bedrijf kwam een interessante opdrachtgever op mijn pad. Wat begon met een oproepje voor het schrijven van blog artikelen, eindigde in het uitvoeren van de complete online marketing. Ik bouwde nieuwe websites, ik monteerde video’s, ik maakte advertenties, ik deed een stukje klantenservice en ik schreef nieuwsbrieven. 

Via deze opdrachtgever leerde ik alles over online marketing en het schaalbaar maken van je bedrijf. Ik zag wat het effect kon zijn op je bedrijf als je marketing op de juiste manier inzet. Door de marketing activiteiten (deels) te automatiseren, kon mijn opdrachtgever een 4-urige werkweek realiseren. En daar schreef hij een boek over. Geweldig om dit proces van dichtbij te hebben meegemaakt.

Ik besloot om te stoppen met mijn webdesign bedrijf. Ik wilde niet meer uurtje-factuurtje werken, maar ik wilde overstappen naar een ander verdienmodel. Zodat ik meerdere ondernemers tegelijkertijd kan helpen, zonder dat dit invloed heeft op het aantal uren dat ik aan het werk ben. 

Ik besloot om me te specialiseren in e-mailmarketing en verkoopmachines.

Uit eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om klanten via het internet te vinden. Totdat ik de kracht van een mailinglijst ontdekte. Dit maakt echt het verschil in je bedrijf, omdat je via e-mail heel makkelijk in contact kunt blijven met je doelgroep. E-mail is een geweldig medium om een relatie op te bouwen met jouw ideale klant. Maar e-mail is slechts een onderdeel van een groter geheel en dat is een verkoopmachine (ook wel sales funnel genoemd).

Met een verkoopmachine trek je automatisch de juiste klanten aan en verkoop je jouw producten of diensten op de automatische piloot. De verkoopmachine zorgt ervoor dat een onbekende een bepaald proces doorloopt zodat die persoon uiteindelijk klant wordt. De verkoopmachine is 24/7 voor jou aan het werk zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Namelijk het helpen van jouw klanten.

Inmiddels heb ik meerdere succesvolle verkoopmachines gebouwd voor mezelf en voor klanten.
Zo kreeg ik in 4 dagen tijd 50 nieuwe klanten en dat leverde € 20.000 terugkerende jaarlijkse omzet op. (De volledige case study kun je hier lezen).

Ik wil je graag helpen met het ontwerpen en implementeren van zo’n verkoopmachine, zodat klanten naar jou toe komen in plaats van andersom.

Hoewel het lastig kan zijn om een goede verkoopmachine in te richten, gaat het je wel veel opleveren.  Je zet je systeem één keer neer en vervolgens loopt het door. De verkoopmachine is 24/7 aan het werk en wordt nooit moe. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite. En het levert je ook nog eens meer klanten op!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Plan een strategiesessie in van 30 minuten zodat ik je direct verder kan helpen en zodat we kunnen kijken of we een klik hebben.

Leer E-mailmarketing draait op SYS PlatformSYS Platform