fbpx

In de media

Top 10 beste ondernemers Nederland [update 2021]

Onlangs werd ik gepubliceerd in de top 10 beste ondernemers van Nederland.

Bron: bedrijvenconsultant.nl

Rachelle Blok is een talentvolle ondernemer die op vroege leeftijd al ontdekte dat ze de 4-urige werkweek in de realiteit wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan: ze startte – net als wij van bedrijvenconsultant.nl – haar eigen webshop in de mode.

Simpeler dan dat kan het niet, maar zo simpel is het soms wel gewoon en dit brengt Rachelle graag over op de nieuwe generatie ondernemers. Dit is de reden waarom we haar in de top 10 moesten zetten: ze houdt het simpel. Geen wollige, dure taal, maar gewoon toegankelijke hulp – en daarmee is ze een stralende ster in het Nederlandse ondernemerslandschap.

Haar ontwikkeling naar geluk in werk en in het leven heeft ze omgezet in haar diensten voor andere ondernemers, waarbij ze ondersteuning geeft in e-mailmarketing en WordPress. Niet gewoon omdat het noodzakelijke automatiseringstools zijn, maar omdat ze het leven van een ondernemer veranderen. Tegenwoordig helpt ze ondernemers om ook de levensveranderende stappen te nemen."

Dit zeggen klanten...

Sjaak over de Funnel Flow Academy:

Sjaak Janssen – reikicentrumharmonie.nl

Kitty over de Funnel Flow Academy:

Kitty Joachems – klemtoonmedia.nl

Sales-Funnel-Traject-Birgit-Luijk-2

Birgit Luijk – birgitluijk.nl

Angelique-2
Funnel-Training-Resultaat-2

Else Leendertse – elle-consult.nl

Otto Muller – Metmuller.nl

Saskia review

Saskia

Schermafbeelding 2019-12-02 om 18.54.41

Suzan van Heck – casemarketing.nl

Liesbeth Demming

Schermafbeelding 2019-12-02 om 18.55.13

Jo Nieuwenhuizen

Elisha Laisina – Xploreonline.nl

Incompanycursus ActiveCampaign

Buro Koorts – Burokoorts.nl

ActiveCampaign Nederland - Review

Celien van Dalen – reflex-zwolle.nl

Karina Stelloo – Close2nature.nl

Review Leer E-mailmarketing Rachelle Blok

Janna Koopman – PDScoaching.nl

Manon Toma – manontoma.nl

Review Lydia - ActiveCampaign Nederland

Lydia Bartok – Intelligence Group

Ela Grooteman - Review ActiveCampaign Nederland

Ela Grooteman – elagrooteman.nl

ActiveCampaign Nederland - Review

Freerk Lap – onlinevideoacademy.nl

Manon Meijer
Lees verder
Rachelle heeft mij snel en goed geholpen. En wat fijn is: ook voor kleine hulpvragen kan ik bij haar terecht!
Review Leer E-mailmarketing ActiveCampaign

Henriëtte Pools – henriettepools.nl

Guidy – daktuindesign.nl

Radboud Visser – mens-en-relatie.nl

Sanja de Bruin
StrongPeople
Lees verder
Helder uigelegd door jou. Dank je wel. Ik had nog wel een vraag: bedanktpagina kan op site op Active Campaign. Waarom zou jij welke kiezen?
Review Leer E-mailmarketing ActiveCampaign
Monique Holleman
Actief Organizing
Lees verder
Ik vond het prettig om de lay out van Active Campaign in de cursus de Getting Started met ActiveCampaign te zien, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan.
Wim Kusters
Aveseer Marketing
Lees verder
Hoi Rachelle, Het is heel fijn om zo'n cursus te volgen, meteen nadat je het account hebt aangemaakt. Met deze cursus als bagage kun je meteen starten en de meeste basisfuncties benutten. Dankjewel. Met vriendelijke groet, Wim
Maarten van der Sman
Uskin BV
Lees verder
Leeremailmarketing geeft duidelijke uitleg over de werking van Active Campaign. De video's zijn praktisch van aard en helpen de gebruiker om snel wegwijs te worden in de wereld van Active Campaign. Handig om ons klantenbestand uit te breiden met serieuze leads, die echt behoefte hebben aan huidverbetering en anti-aging.
Mercedes Choufoer
Lees verder
Ik ben hartstikke blij dat ik tegen je ben aangelopen want ik ben reuze blij met je uitleg- e-books; het helpt mij enorm evenals je videos. Krachtige to-the-point uitleg: heel goed gedaan.
Wim Kusters
Aveseer Marketing
Lees verder
Dag Rachelle, Goede aanwijzingen. Ik heb er een prima aanmeldgedeelte met dubbele opt-in voor op mijn website kunnen maken. Ik heb de html code in een pop up opgenomen. Gaat helemaal goed. Hartelijke groet, Wim
Dave
Epurple
Lees verder
Jaa leuke cursus. Goed beeldmateriaal en duidelijke structuur! Veel dank!
Bjorn
Lees verder
Ik ben ermee aan de slag gegaan, heb op dit moment geen vragen, dank voor je nuttige video!
Linda
Lees verder
Het heeft mij enorm geholpen een start te maken met Active Campaign. Iets waar ik zonder jouw filmpjes aanvankelijk niet uitkwam. Ik snap nu de manier waarop het systeem werkt en de opties die het bied. Super fijn!
Josja Biessen
Biessonder
Lees verder
Ik zocht iemand die mij kon helpen bij de koppeling van Woocommerce en ActiveCampaign in WordPress. Rachelle heeft ActiveCampaign in de vingers. Mijn vraag heeft ze snel, servicegericht en vakkundig opgelost. Het is een plezier om met Rachelle samen te werken. Ik klop zeker opnieuw bij haar aan, als ik hulp nodig heb.
Irene Bootsman-Mens
Luscious Loaf
Lees verder
Hoi Rachelle, jazeker ben ik er al aan begonnen. Maar het is al gedaan door een bureau. Die heeft het opgezet en gekoppeld en de eerste 5 emails (automation) loopt al als de mensen zich inschrijven. De rest ben ik stukje bij beetje aan t doen. Maar er zijn nog vele dingen te doen met ons eigen bedrijf dus dan kan ik het niet achter elkaar doen.
Martin
Lees verder
Leuk en Inzichtgevend. Het moet natuurlijk allemaal nog wel praktisch (per gebruiker verschillend) worden ingesteld. Da's nog een klusje...
Maurice Natte
Wedding Goodiebag
Lees verder
Duidelijke uitleg!
Marlene Hanssen
Praktijk Vertrouwen
Lees verder
Heldere en duidelijke uitleg. Top
Herman Steenvoorde
Lees verder
Interessant. Voldoe alleen nog niet aan de voorwaarden om ermee aan de slag te gaan. Eerst mijn weggever afmaken en daarna een account openen. Ga me erover buigen.
Jan Bubberman
Lees verder
Hoi Rachelle, ik heb het e-book over de weggever gedownload en ik wil je zeggen dat het lekker wegleest en dat het je zeer praktisch meeneemt in de stappen die je moet zetten. Zelf ben ik al wel redelijk ver in ActiveCampaign maar toch kwam ik, via het e-book, tegen een punt aan wat ik nog moest aanpassen. Kortom, zeer praktisch e-book die je stap voor stap helpt om succesvol met ActiveCampaign aan de slag te gaan. Dank daarvoor!
Pierre van der heijden
Lees verder
Top, interessant !!
Malinca Verwiel
Humor in bedrijf
Lees verder
De cursus ActiveCampaign van Rachelle Blok is superconcreet, duidelijk en lekker snel. Geen eindeloze uitleg maar super to the point. Door haar cursus heb ik binnen 3 weken een super automatisch autorespondsysteem wat me veel klanten heeft opgeleverd. Mijn Ebook over: Hoe humor organisaties lucht geeft bij grote en kleine problemen is daardoor al heel veel gedownload. Rachelle heeft het goed in de gaten hoe ze haar cursus en business moet aanpakken en gaat een hele grote worden! Bovendien geeft ze nog veel service ook!
Adriaan
Lees verder
Ik heb je video's bekeken en ze zijn helder en goed te begrijpen. Top!
Hans
Lees verder
De 1e uitleg was prima Rachelle, ik heb inmiddels ActiveCampaign en ben aan het experimenteren, de eerste tips en trucs voor ZZP'ers zijn weg. Bedankt voor het op weg helpen.
Leer E-mailmarketing draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches